avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Auto amortizat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Auto amortizat

exista un pret minim cu care poate fi vanduta o masina amortizata?
Cel mai recent răspuns: puuv , utilizator 22:32, 8 Noiembrie 2016
Nu.

Totusi, daca vanzarea se face intre afini, un eventual control poate reconsidera tranzactia si sa o evalueze la pretul pietei.
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare mijloc fix manolacheflorentina manolacheflorentina buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati in legatura cu vanzarea unui mijloc fix neamortizat integral, daca la vanzare trebuie sa vina un evaluator sa-l ... (vezi toată discuția)
Vanzarea unui mijloc fix neamortizat complet popescuem popescuem buna ziua. cu cat pot vinde un mijloc fix neamortizat complet? pot vinde cu ce suma vreau eu mai mare decat valoarea neamortizatata? (pretul de vanzare- ... (vezi toată discuția)
Vanzare mijl.fixe sub valoarea irinacosiba irinacosiba Buna seara! Am urmatorul caz: am avut pe firma o masina la valoarea de 20000 lei, masina care nu era amortizata integral. Am vandut masina la o valoare mai ... (vezi toată discuția)