avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amanare pronuntare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Amanare pronuntare

Buna seara!Azi am avut infatisare la apdl,in incheiere a ramas in pronuntare,uitandu ma mai tarziu pe portal am vazut ca scrie ,,in pronuntare data de10.11.Ce inseamna ca va fi iar o infatisare,trebuie sa ma prezint iar?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ALY_ALY30 , utilizator 13:15, 9 Noiembrie 2016
nu. inseamna ca s-a amanat pronuntarea pana pe 10.11. in acea instanta va decide cu privire la cazul dumneavoastra (daca nu mai amana inca o data).
Multumesc,deci nu trebuie sa ma mai prezint pe 10.11,sa ma uit pe portal.Se mai poate pune la dosar inscrisuri daca sa dat in pronuntare???
Nu, doar concluzii scrise daca doriti sa depuneti.
Se poat trimite pe emailu tribunalului sa le ataseze la dosar?
Multumesc
Buna ziua,
Se pot depune prin email dar e de preferat sa le depuneti personal.

Alte discuții în legătură

Amanare pentru pronuntare integrity integrity Au fost administrate probele si a fost amanat pocesul o saptamana pentru pronuntare. A spus ca trebuie sa depun concluzii. Vreau sa mai depun niste inscrisuri ... (vezi toată discuția)
Pot merge la proces in locul sotului meu? dacidaci dacidaci Sotul meu a contestat in instanta un proces-verbal de contraventie la Judecatorie. A avut loc prima infatisare ramanand in pronuntare, a primit o intampinare ... (vezi toată discuția)
Cale de atac - pot schimba avocatul, pot prezenta alte inscrisuri? t_zdru t_zdru exista vreo modalitate ca in perioada care incepe de la sedinta de apel pina la pronuntarea sentintei ( o saptamina) de schimbare a avocatului sau de ... (vezi toată discuția)