avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amanare pronuntare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Amanare pronuntare

Buna seara!Azi am avut infatisare la apdl,in incheiere a ramas in pronuntare,uitandu ma mai tarziu pe portal am vazut ca scrie ,,in pronuntare data de10.11.Ce inseamna ca va fi iar o infatisare,trebuie sa ma prezint iar?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ALY_ALY30 , utilizator 13:15, 9 Noiembrie 2016
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanare pentru pronuntare integrity integrity Au fost administrate probele si a fost amanat pocesul o saptamana pentru pronuntare. A spus ca trebuie sa depun concluzii. Vreau sa mai depun niste inscrisuri ... (vezi toată discuția)
Pot merge la proces in locul sotului meu? dacidaci dacidaci Sotul meu a contestat in instanta un proces-verbal de contraventie la Judecatorie. A avut loc prima infatisare ramanand in pronuntare, a primit o intampinare ... (vezi toată discuția)
Cale de atac - pot schimba avocatul, pot prezenta alte inscrisuri? t_zdru t_zdru exista vreo modalitate ca in perioada care incepe de la sedinta de apel pina la pronuntarea sentintei ( o saptamina) de schimbare a avocatului sau de ... (vezi toată discuția)