avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Taxe contestatie la executare
Discuție deschisă în Executare silită

Taxe contestatie la executare

Am depus contestatie la executare la un credit prescris din 2001. Debitul pe care mi-l cere firma de recuperare este de 3000 lei. Va rog sa-mi spuneti ce taxe ar trebui sa achit si cind? Mi se da un termen ?Problema e ca am termen pe 10 dec si eu iau salariu chiar pe 8 dec.As putea sa ma duc cu chitantele direct in sala? Sau sint obligata sa platesc intr-un anumit termen? Spre exemplu in 5 zile de la primirea instiintarii Multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 11:13, 9 Noiembrie 2016
Calculati taxa judiciara conform art 3 OUG 80 / 2013

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare RalucaBCR RalucaBCR Buna seara, Va rog sa imi spuneti care sunt costurile pentru depunerea unei contestatii la executare? Unde se depune aceasta si unde se plateste taxa de ... (vezi toată discuția)
Validare poprire familistu familistu la o întâmpinare la un proces de validare poprire pot invoca prescripția termenului de a cere executarea silită. multumesc (vezi toată discuția)
Chitanta taxa de timbru anulata de judecator adriana-daniela adriana-daniela buna ziua. ma numesc adriana si as vrea sa va intreb daca este posibil ca un judecator sa anuleze o chitanta de 3000 de roni. pe scurt ,este vorba de un ... (vezi toată discuția)