Incercati sa duceti copilul la bunici pana reusiti sa divortati. sau cereti evacuarea tatalui violent. Daca este mai mare copilul, explicati-i , la nivelul sau de intelegere, ceea ce se intampla si ca va mai dura un timp pana ca va reveni calmul in familie, pana atunci ,va trebui sa va fie alaturi sa treceti impreuna prin aceste momente delicate.
Ideea cu mutatul copilului la bunici pe perioada divortului este buna dar nu este o solutie fiindca divortul poate dura iar copilul are in mod cert nevoie de dvs!
O sesizare la politie referitoare la amenintarile tatalui si la comportamentul sotului dvs ar fi solutia cea mai adecvata in opinia mea....B-) Parerea mea este ca odata chemat la politie se va mai tempera!
Este posibil ca tatal , disperat si constient fiind ca este pe cale de a-si pierde familia, sa nu poata fi i mpiedicat nici macar de politie.Exista persoane care actioneaza in acest mod si care pot fi mai greu potoliti. Este greu atat pentru mama cat si pentru copil, un divort este un fapt care , pentru a putea fi trecut cu brio, necesita mult tact, intelegere, calm...nu este usor, iar copilului ii este greu sa inteleaga ce se intampla, depinde ce varsta are. Copilul ar trebui, in limita posibilului , sa stea cat mai departe de aceste neintelegeri, si pentru faptul ca si ulterior divortului el va trebui sa tina legatura si cu tatal, legatura dintre copil si tata nu va inceta, divortul este intre parinti. Copilul nu ar trebui sa fie influentat ci sa ramana impartial, atat cat imaginea tatalui sa nu fie si mai mult distorsionata in ochii lui.
Divort de strain
mirclau
buna ziua
Fratele meu este casatorit cu o fata din Serbia de 4ani casatoria s-a efectuat in Romania si au un copil nascut in Serbia,acum au ajuns la discutii ... (vezi toată discuția)