avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... evacuare sotului turbulent
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

evacuare sotului turbulent

as dori sa stiu, daca se poate si in ce masura ar avea castig de cauza problema ce urmeaza a fi expusa.
tatal meu este un om extrem de turbulent, ne-a facut viata un calvar. bunica mea ar dori sa ii faca evacuarea.situatia este urmatoarea: tatal meu este casatorit cu mama mea de 32 de ani. impreuna au 5 copii insa niciunul nu este minor. eu sunt cea mai mica si urmeaza sa termin facultatea. casa in care parintii mei locuiesc este a bunicii.astfel bunica este unica propietara (bunicul fiind decedat). poate sa ii faca evacuarea? daca da, cum este posibil sau mai bine v-as ruga sa imi recomandati legislatia exacta in aceasta situatie. va multumesc
Cel mai recent răspuns: Manole Dumitru , utilizator 15:45, 26 Februarie 2011
Si pentru pentru persoanele turbulente exista legi...care le pot ajuta "sa-si schimbe comportamentul deviant"....
Bunica dvs. poate incepe cu o plangere la Sectia de Politie de care apartineti si, evident, apoi, o actiune in evacuare pentru imposibilitate de convietuire.

Insa...daca tatal dvs. este/sau nu, fiul bunicii, nu exista nici o garantie ca, si cu o hotarare de evacuare impotriva acestuia, acesta va "parasi casa"...sau, dupa ce va fi "evacuat", nu se va intoarce....desi "nerespectarea hotararilor judecatoresti" reprezinta infractiune.

Reveniti cu mai multe detalii.
nu, nu este fiul bunicii, imi cer scuze, am omis. este ginerele. ceea ce ma revolta pe mine este faptul ca politia locala nu ia masuri. nu ii face nimic. cand mama mea a mers sa depuna o declaratie in care relata comportamentul abuziv al tatalui meu, ofiterul de post a refuzat sa o primeasca pe motivul ca se va deplasa dumnealui la domiciliul nostru, lucru care nu s-a intamplat. astfel va intreb: pot depune eu o reclamatie la inspectoratul judetean de politie deoarece politia locala nu ia masuri? mentionez ca pana acum din ce mi-a spus mama mea doar i-a spus sa inceteze,nimic mai mult adica nu amenda nimic altceva.este normal? mai ales ca problema nu este de o luna, doua.....agresiv si turbulent a fost din totdeauna, insa acum de cateva luni nu mai inceteaza. cand a aflat ca l-am dat in judecata pt pensie de intretinere pt mama mea si pt mine, este de neoprit. va multumesc
deschideti o actiune pe ordonanta presedintiala de evacuare (se da termen mai scurt) pe motiv de violenta mai ales ca nu are posesia imobilului. in acelasi timp faceti plangere penala la Parchet pentru tulburare de posesie.
inca o intrebare: poate constitui mijloc de proba inregistrari video-audio? pentru a demonstra comportamentul agresiv si limbajul obscen?
va multumesc.
Ati afirmat pensie de intretinere""" Parintii tai sunt divortati.? Daca da !! atunci este mai usor o Ordonanta Presedintiala de evacuare. Problema cu Sectia de Politie este mai grava daca nu va primit "plangerea'..Una din atributiunile acestor organe este si siguranta cetateanului,,liniste si orinea de drept..etc. Este un abuz din partea organului de politie..et...

Alte discuții în legătură

Trauma copilului la divort monika23 monika23 :((CUM SE POATE EVITA TRAUMA DE ZI CU ZI A COPILULUI CARE SUPORTA ACTIUNEA DE DIVORT INSOTITA DE AMENINTARILE TATALUI ? (vezi toată discuția)
Evacuare - ordonanÞà preªedinÞialà dinamovid dinamovid speta: soţia şi soţul locuiesc în locuinţa proprietate a părinţilor soţiei. Pe rolul instanţei este dosar de divorţ, promovat la cererea ... (vezi toată discuția)
Urgent instrainare bunuri comune in timpul divortului maritur maritur Va rog sa ma ajutati urgent, sotul a introdus actiune de divort ramanad cu toate bunurile masini, casa, etc, pe mine si pe copil ma dat afara din casa, sunt ... (vezi toată discuția)