avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... evacuare sotului turbulent
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

evacuare sotului turbulent

as dori sa stiu, daca se poate si in ce masura ar avea castig de cauza problema ce urmeaza a fi expusa.
tatal meu este un om extrem de turbulent, ne-a facut viata un calvar. bunica mea ar dori sa ii faca evacuarea.situatia este urmatoarea: tatal meu este casatorit cu mama mea de 32 de ani. impreuna au 5 copii insa niciunul nu este minor. eu sunt cea mai mica si urmeaza sa termin facultatea. casa in care parintii mei locuiesc este a bunicii.astfel bunica este unica propietara (bunicul fiind decedat). poate sa ii faca evacuarea? daca da, cum este posibil sau mai bine v-as ruga sa imi recomandati legislatia exacta in aceasta situatie. va multumesc
Cel mai recent răspuns: Manole Dumitru , utilizator 15:45, 26 Februarie 2011
nu sunt divortati. inca nu s-a pronuntat sentinta. de fapt pe 9 martie avem prima infatisare. eu stiu ca nu este neaparat necesar ca sotii sa fie divortati pentru ca unul din ei sa beneficieze de pensie de intretinere mai ales daca este in nevoie( nu poate muncii, este bolnav) si mai ales daca celalalt sot are mijloacele necesare si refuza sa participe la cheltuielile casei. ma insel?
Pot fi doar in principiu,, cel mai bine este o proba testimoniala (martori asistenti la diverse altercatii dintre tatal tau si membrii familiei..).
Da,, pensia de intretinere se poate obtine printr-o hotarare judecatoreasca, infuctie de veniturile celui care trebuie sa dea, raportat si la nevoile lui.
Pentru boala se poate obtine o pensie sociala, sau un ajutor social pentru parintele bolnav (presupun ca mama ta este in suferinta),
Pentru evacuare trebuie sa formulati o cerere pe Ordonanta Presedintiala ce se judeca cu precadere si de urgenta..(unde puteti folosi probe; acte, martori certificate medicale), Atentie !!!,,, cererea trebuie sa o faca proprietarul apartamentului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trauma copilului la divort monika23 monika23 :((CUM SE POATE EVITA TRAUMA DE ZI CU ZI A COPILULUI CARE SUPORTA ACTIUNEA DE DIVORT INSOTITA DE AMENINTARILE TATALUI ? (vezi toată discuția)
Evacuare - ordonanÞà preªedinÞialà dinamovid dinamovid speta: soţia şi soţul locuiesc în locuinţa proprietate a părinţilor soţiei. Pe rolul instanţei este dosar de divorţ, promovat la cererea ... (vezi toată discuția)
Urgent instrainare bunuri comune in timpul divortului maritur maritur Va rog sa ma ajutati urgent, sotul a introdus actiune de divort ramanad cu toate bunurile masini, casa, etc, pe mine si pe copil ma dat afara din casa, sunt ... (vezi toată discuția)