avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie invaliditate gr2
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie invaliditate gr2

-ma numesc OFELIA SPATAR, SUNT NASCUTA IN 25.09.1965,AM 33 DE ANI DE ACTIVITATE , AM RAMAS IN PENSIE DE INVALIDITATE GRADUL 2,INCEPAND CU DATA DE 24.11.2016,ATI PUTEA SA IMI SPUNETI CUM IMI VA FI CALCULATA PENSIA , SI DACA MA AFECTEAZA FOARTE MULT TININD CONT CA IN MOD NORMAL PENSIA LA LIMITA DE VARSTA VINE UNDEVA PE LA 62 ANI SAU CU BENEFIICIILE CELOR 2 ANI PT CEI CARE AUTRAIT IN ZONE POLUATE ( BAIA -MARE) MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:26, 10 Noiembrie 2016
Pensia de invaliditate se calculeaza ca si cea de limita de varsta.

Se fac punctajele anuale pe cei 33 de ani de stagiu.
Se aduna toate punctele acumulate la care se aduga si punctele pentru contributia la pensia suplimentara.
Totalul se imparte la stagiul complet.
Rezultatul impartirii este punctajul mediu anual.
Acestuia i se aplica un indice de corectie de 1,09%.
Punctajul mediu anual rezultat dupa aplicarea indicelui de corectie x 871,7 = cuantumul pensiei.
Ultima modificare: Joi, 10 Noiembrie 2016
Carp Mircea, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza pensia de invaliditate? valiavram68 valiavram68 Buna ziua va rog sa_ spune -ti si mie cum se calculeaza pensia de invalitate am 47 ani si o vechime de 8ani si 10 luni (vezi toată discuția)
Pensionare pe caz de boala mircea2020 mircea2020 Cum se calculeaza pensia de invaliditate (grad 3 eventual), in urmatoarele conditii: - vechime in munca 34 ani - armata 1 an si 3 luni - slariu brut actual ... (vezi toată discuția)
Indice de corectie pensie grozavu.aurica grozavu.aurica Buna ziua, In 24 ian 2019 conform deciziei Casei de Pensii am intrat din pensie de invaliditate in pensie de varsta. Pe decizia de pensie nu mi-i s-a ... (vezi toată discuția)