avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... invatamant preuniversitar
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

invatamant preuniversitar

Buna ziua, este legal ca un cadru didactic sa nu permita iesirea in timpul orei unui elev ( 14- 18ani ) pentru a merge la baie? Dar s-a constatat ca defapt unii merg la magazin sau in curtea scolii.
Cel mai recent răspuns: maria1956 , utilizator 16:18, 10 Noiembrie 2016
Nu este vorba de legalitate. Regulamentul școlar nu este o lege. Profesorul în cazuri de mare necesitate poate permite unui elev să meargă la WC în timpul orei. Dacă cineva constată că elevul respectiv a mințit și în fapt s-a dus la magazin sau în curtea școlii, elevul va fi pedepsit conform regulamentului școlar.
Multumim, insa in realitate este vorba de bun simt.Nu-i permiti deranjeaza ora, sau vine cu mami la scoala, dar la sedinta mami nu prea vine ca sa afle cate absente nemotivate are ,note sau comportament.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile elevului Marasc Marasc Buna ziua! am si eu o intrebare.... Este posibil sa te inchida in scoala si sa nu te lase sa iesi afara in timpul pauzelor fara sa fie un cadru medical si ... (vezi toată discuția)
Declaratie pe proprie raspundere parinti pentru fapte ale elevului in timpul cursurilor adrianak72 adrianak72 Buna seara, Intrebarea mea este legata de urmatoarea situtatie cu care ne confruntam cu colegele. In scoala la care predau eu, ca profesor de sprijin, avem ... (vezi toată discuția)
Învãțãmânt - introducere camere video de supraveghere în sãlile de clasã lara12 lara12 Bună ziua, Aș dori să știu dacă această măsură este sau nu legală. În sălile de clasă, pe holuri și în curtea școlii s-au ... (vezi toată discuția)