avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... refuz plata ptr ajutor insotitor handicap de catre ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

refuz plata ptr ajutor insotitor handicap de catre primarie

buna seara sotul meu a facut un atac cerebral in urma carei a beneficiat de pensie handicap gr 1 Pe 2oct a murit si am anuntat autoritatile De la directia de protectie social mi sa spus ca primesc in luna noimbrie cei 340 lei cuveniti Astazi am fost la primarie sa ridic si indemizatia de insotitor si au zis ca nu am dreptul ca nu a trait decit 2 zile din oct Va rog sa imi spuneti e corect?nu e aceasi lege si ptr ei ca si la dgps?
va multumesc

Alte discuții în legătură

Insotitor persoana cu handicap george0908 george0908 Am un unchi in virsta de 86 ani care din luna februarie 2011 a avut un atac cerebral in urma caruia nu mai vede este foarte bolnav,aproape imobilizat la ... (vezi toată discuția)
Informatie casandrescu_carmen casandrescu_carmen Dacă mama a murit pe 5 oct 2018, a avut handicap gr I cu insotitor in luna noiembrie mai ia banii pt însoțitor de la primarie ,având în vedere că a mai ... (vezi toată discuția)
Asistent personal, indemnizatie de insotitor sau altceva? bodo gabriella bodo gabriella am o verisoara care are la randul ei grija de soacra ei care este paralizata la pat pe partea dreapta in urma unui atac vascular cerebral de cativa ani. Doresc ... (vezi toată discuția)