avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Informatie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Informatie

Dacă mama a murit pe 5 oct 2018, a avut handicap gr I cu insotitor in luna noiembrie mai ia banii pt însoțitor de la primarie ,având în vedere că a mai trăit in luna octombrie 5 zile? Dar pensia de handicap? Intreb aceasta pt ca banii se dădeau pt o lună în urmă.
Multumesc anticipat pt raspuns.
Ultima modificare: Luni, 12 Noiembrie 2018
casandrescu_carmen, utilizator

Alte discuții în legătură

Refuz plata ptr ajutor insotitor handicap de catre primarie PAULA.NUTA PAULA.NUTA buna seara sotul meu a facut un atac cerebral in urma carei a beneficiat de pensie handicap gr 1 Pe 2oct a murit si am anuntat autoritatile De la directia de ... (vezi toată discuția)
Depunere acte pentru pensie de invaliditate mariacrisss mariacrisss IMPORTANT Bună ziua. Va rog frumos sa mi spuneți cum trebuie sa fac Pe 2 oct sunt programata la comisie pt expertiza medicala (cred ca mi se da gr.3) și ... (vezi toată discuția)
Fiul are obligatia sa o intretina pe mama lui ? Pilu Pilu Buna ziua, as avea rugamintea daca poate cineva sa ma lamureasca cu urmatoarea problema: E vorba de o femeie de 8o ani, nevazatoare (grad de invaliditate I - ... (vezi toată discuția)