avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Refuz asigurare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Refuz asigurare

Dupa un accident am scris pe p.v ca nu sunt de acord sa i dau asigurarea celuilalt si nu i am dat lui copie,in schimb la politie am dat copie si pe p.v era scris numarul politei.celalalt sofer a ales sa ma dea in judecata pe mine decat sa se duca sa se intereseze la firma de asigurari ,ca pe p.v era scris nr politei.Au trecut doi ani de atunci.am pierdut ,cu toate ca pe parcursul procesului am incercat amiabil sa ne impacam,am fost impreuna la firma de asigurari,ia spus ca termenul de prescriptie este de 3ani de zile,deci ii fac masina ia spus,a deschis un fosar de dauna si cand a fost contactat de inspectoru de daune a spus ca nu vrea bani de la asigurari,vre de la mine,la urmatorul proces el nu a recunoscut ca a mers la asigurari si am cerut eu de la firma de asig. sa trimita a hartie oficiala xa el a deschis dosar,au trimis si cu toate adtea am pierdut,am facut recurs,am depus raportul de expertiza deschis de el la firma de adig,el vrea vani de la mine,,nu de la asigurari.Ce sa mai duc la dosar ,el e incapatanat vrea bani de la mine,a refuzat asiguratoru.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Am refuzat sa dau asigurarea la accident ALY_ALY30 ALY_ALY30 Buna seara In decembrie2014 am avut un accident de masina,ma acos vinovat pe mine,celalalr nu a vrut pe xale amiabila,a chemat polutia chiar daca nu au fost ... (vezi toată discuția)
Nevinovata cristina_banu cristina_banu Buna Am avut un accident rutier pt neacordare de prioritate in urma caruia un ... (vezi toată discuția)
Refuz despagubire daune rca asgard asgard Buna ziua, Tatal meu zilele trecute (vineri) a avut in accident in care el era vinovat.Ia propus sa se inteleaga amiabil fara politie, dar acesta a refuzat si ... (vezi toată discuția)