avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... angajare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

angajare

poate fi angajata o persoana din cadrul primariei de pe o functie contractuala pe o functie publica direct CONSILIER clasa I , grad Superior? Daca da, in ce conditii? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 19:20, 10 Noiembrie 2016
Daca indeplineste conditiile de studii si vechime in specialitate (studii superioare si minim 9 ani vechime in specialitatea studiilor) si exercita atributii de putere publica, i se poate transforma postul contractual in functia publica cu avizul ANFP.
O a doua varianta este sa sustina examenul/concursul pentru ocuparea respectivei functii si sa-l promoveze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avansare pe un grad "imediat superior"sau recrutare pe un grad " superior" barbutmar barbutmar Buna ziua, Sunt functionar public in cadrul administratiei publice locale incepand cu anul 2005.Postul pe care am sustinut consurs si am fost admis- consilier ... (vezi toată discuția)
Transform. post funct. public ghenciu ghenciu Am trimis la ANFP, pt. aviz transformare post Inspector III, in consilier, clasa I,grad asistent, treapta III. Vreau sa stiu care este procedura de urmat dupa ... (vezi toată discuția)
Promovare functionar public tandrei1 tandrei1 Angajat bugetar, referent principal cu studii medii, vechime in functie peste 20 ani. Am terminat Facult de Manag-Fin , specializarea management, 3 ani cu ... (vezi toată discuția)