avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1270 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ordinea intrebarilor în instanta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ordinea intrebarilor în instanta

Având în vedere ca în proces ma apar singur nu am avocat sunt,fără posibilități financiare as vrea sa va întreb dacă este corect sa eu sa pun întrebări, în calitate de persoana vatamata ultimul deși martorii erau propusi de catre mine,urmează sa fie ascultați martorii propusi de catre inculpat, în ce ordine se vor pune întrebările,totodată vreau sa va întreb dacă ca parte vatamata pot pune concluzii, și ce înseamnă acest fapt se mulțumește!!!!
Cel mai recent răspuns: viorelv , utilizator 13:51, 10 Noiembrie 2016
Cu stima,la infractiunea de ultraj ma gândesc la faptul ca contează atâta vreme cât în timpul UP martorii susțin și amenințări cu bătaia și injurii la adresa politistului,iar în timpul judecății, martorii nu prea își aduc aminte genul,, au fost ceva injurii dar nu prea știu la adresa cui au fost adresate,,tot procesul alunecând înspre achitarea inculpatului,va mulțumesc!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ascultarea inculpatului ContSters116348 ContSters116348 Buna ,inculpatului i se pot pun pune intrebari de catre procuror nemijlocit sau prin intermediul judecatorului?dar avocatul? (vezi toată discuția)
Ordine ascultare in fata judecatorului xuser xuser Care este ordinea de ascultare in fata judecatorului: p. vatama, martorii p.vatamate, inculpatul, martorii inculpatului? Dupa ce se termina de audiati ... (vezi toată discuția)