Am luat un imprumut de la Provident in 2014 de 1750 ron. Am achitat din el o parte din banii , problema este ca mi-a expirat termenul de valabilitate al contractului si cei de la Provident ma obliga sa plates o rata de 400 roni lunar timp de 7 luni sa acopar suma imprumutata + dobanda. In caz contrar vor apela la executarea silita. Nu am avut cu cine sa vorbesc pentru a putea achita macar 200 ron lunar pentru acoperirea creditului. Va rog sa ma lamuriti si pe mine cu niste informatii, ce am de facut in continuare.
Probabil ca nu m-am facut inteles.
Aveti un cont bancar transmis de ei.
Aveti o suma restanta.
Aveti posibilitatea de a depune in cont orice suma doriti.
Unde este interdictia depunerii oricarei alte sume decat cei 400 de lei de care vorbiti?
Da , am un cont bancar trimis de ei si am o suma restanta. O doamna mi-a spus la telefon ca pot depune in cont doar 400 ron. nici o alta suma mai mica in afar de aceasta. Eu am vrut sa pot negocia cu ei o anumita suma lunara pe care sa o depun in acel cont dar nu am avut cu cine sa vorbesc . Am intampinat o incapatanere din partea doamnei care m-a contactat.
Rata lunara
maryan27
Bună ziua! Din luna decembrie nu m-a contactat nici un agent din partea Provident pt plata ratei. Am sunat în luna Februarie sa cer un cont sau sa pot plăti ... (vezi toată discuția)