avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Pot folosi cuvantul php in numele domeniului?
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Pot folosi cuvantul php in numele domeniului?

PHP este un limbaj de programare, se poate folosi cuvantul php in numele domeniului? Cum ar fi phpceva.tld
Cel mai recent răspuns: georgeldan , utilizator 15:51, 12 Decembrie 2016
Nu aveti voie sa faceti concurenta celor care detin marca respectiva sau o marca asemanatoare. Nu cunosc daca PHP ar fi marca comerciala.
Cuvantul PHP desemneaza un limbaj de programare, implicit nu poate fi trecut ca o marca comerciala. Cineva care ar cunoaste cazuri de genul imi poate raspunde? Cum ar fi cu HTML, acela fiind tot un limbaj de programare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Keyword ca marca inregistrata ellada ellada Problema sta in felul urmator, nu am sa dau datele reale ca sa nu intampin alte dificultati. Am cumparat un domeniu care cubrinde un keyword care dupa ... (vezi toată discuția)
Articolele despre limbaje de programare, scriptice sau de grafica si dreptul de autor Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Vreau sa imi fac un blog sau site despre web design, ceva in genul Smashing Magazine, cu articole interesante despre limbaje de programare pentru ... (vezi toată discuția)
Detin o aplicatie web si un domeniu cu acelasi nume, generic ... Marian991 Marian991 Detin o aplicatie web si un domeniu cu acelasi nume, generic o sa le denumesc \"bursa transport\" am inregistrat aplicatia la orda (oficiul roman pentru ... (vezi toată discuția)