avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... radiere masina
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

radiere masina

Cum pot radia o masina care nu mai există fizic,iar de la ia nu mai am decat numerele și talonul .
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:38, 11 Noiembrie 2016
Pentru raspuns la obiect este necesar sa furnizati minimum de date relevante
Vehiculul nu mai exista fizic,a fost distrus,dar....care a fost motivul care a condus la dezmembrarea acestuia,a fost implicat in eveniment rutier ,sau datorita vechimii ati considerat ca nu se mai justifica intretinerea si repararea acestuia ?
Daca nu mai exista fizic,aveti document justificativ pentru dezmembrarea acestuia,inscris de predare la unitate specializata reciclare fier vechi ?
Unde se afla cartea de identitate a vehiculului ?
Masina am dat-o unui fost coleg pentru piese iar acesta a vandut-o sau a dat-o la remat, problema este că nu mai stiu nimic despre acel coleg nu mai pot lua legătura cu el.
Cartea de identitate a vehiculului am pierdut-o înainte
Initial solicitati oficial serviciului local de evidenta auto,sa verifice in baza de date ultimile mentiuni referitoare la proprietarul vehiculului si daca acesta se mai afla in circulatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radierea unei masini cu talonul suspendat MihaiSte MihaiSte As dori sa radiez o masina cu talonul retinut de rar ,sunt unicul proprietar, masina nu mai corespunde din punct de vedere tehnic(am impozitul platit la zi si ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta fara acte Burlacu nicoleta Burlacu nicoleta Am vandut o masina si nu am facut nici un fel de act as vrea sa stiu cum o pot scoate de la impozit si de pe numele meu? (vezi toată discuția)
Cum procedez sa radiez o masina de la politie? UGenna UGenna Am un cumparator pt. masina care imi zice ca o ia pt dezmembrat,si mi - zis sa facem numai act de mana.Pt a o radia de la fisc si politie nu trebuie sa am un ... (vezi toată discuția)