avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie de insotitor, comportament nepotrivit al ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie de insotitor, comportament nepotrivit al functionarului

Buna ziua, mama mea este pensionata definitiv pe caz de boala din anul 2001 beneficiaza de o infemnizatie pentru insotitor, aceasta ar fi trebuit sa fie echivalentul salariului minim pe economie insa nu se intampla acest lucru, in momentul de fata ia 600 de lei si putin...(prima problema)
Anul acesta am decis din cauza bolii pe care o are neputand sa se deplaseze singura sa ii scot certificatul e handicap si sa devin insotitorul ei...toate bune am primit certificatul de handicap grad grav de invaliditate...dar FARA DREPT DE INSOTITOR...am depus contestatie logic atat timp cat in lege scrie un lucru ei de ce sa mi-l refuze...intr-un final amarat dupa 3 LUNI de zile am primit raspunsul (DECIZIA REFUZATA)...fara explicatii nimic...am decis sa ma duc din nou la Comisie sa ma informeze de ce NU...la secretariat pentru contestații Doamna tare aroganta ce doriti...ii explic totul...si bineinteles la fiecare intrebare pusa dansa isi dadea ochii peste cap si se stramba...explicatia dansei ( nu intelegeti ca doamna nu are dreptul...dar ce va trebuiesc atatia bani nu va ajunge 340 de lei pe care ii primiti de la handicap...nu imi cer drepul si nu m-i se da...pai daca sunteți fiica in codul muncii scrie ca trebuie sa aveti grija de parinti...da am grija dar ar trebui sa si muncesc si boala mamei nu imi permite....ete na plecati acasa nu am cu ce sa va ajut duceti-va in instanta daca nu va convine) dragut modul doamnei de a trata oamenii...daca ma puteti ajuta macar cu un sfat ceva ca nu mai stiu incotro sa ma duc la cat de aroganti sunt toti....va multumesc!!!

Alte discuții în legătură

Santaj pentru pensie alimentara mai mare asnat asnat Buna ziua. Am urmatoarea problema. Domna A. traieste in concubinaj cu domnu G. 15 ani. Domnu G o minte pe doamna A spunand ca este sanatos, apare un copil si ... (vezi toată discuția)
Pensie invaliditate andreeaviviana andreeaviviana Fiica mea cu grad de handicap grav congenital permanent , varsta 18 ani, a fost incadrata corect in grad invaliditate 1 litera c(boala obisnuita) ? In ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de boala si indemnizatie de insotitor vasilica_onofrei vasilica_onofrei buna ziua! tatalui meu i s-a stabilit un grad de handicap 2 cu insotitor. el este inca in campul muncii. va rog sa-mi spuneti ce drepturi are. poate lua ... (vezi toată discuția)