avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... lnjurii din partea *mamei vitrege*
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

lnjurii din partea *mamei vitrege*

buna ziua! sunt divortata din 1994 ,in urma casatoriei rezultand doi copii,o fata si un baiat.fostul sot deja era in legatura cu o alta femeie,actuala in urma divortului el avea de platit o pensie alimentara,avea niste obligatii ca parinte de indeplinit pe care nu le-a onorat decat cand erau copii mici intampinand multe probleme din cauza sotiei care ii interzicea sa-si vada copiii sau sa le trimita bani.pana la urma am renuntat la aceasta pensie si mi-am vazut de viata ,in tot acest timp tatal lor a mai incercat sa ia legatura cu copiii ocazional prin telefon,dar sotia ii lua de fiecare data telefonul din mana si injura copii.am trecut cu vederea aceste conflicte ptr ca nu am cautat sa ma enervez din nimicuri.in urma cu trei ani fata mea fiind un adult,a fost sa-si revada bunica dupa 18 ani si ds-a intanit si cu tatal ei desi nu stia ca e acasa ,noi stiind ca ei sunt la munca in italia.s-au vazut au stat de vb si el sa plans ca nu poate face nimic de rau nevestei ca are viata de caine alaturi de ea,ca se tine si la wc dupa el si chiar in timp ce ei stateau de vb l-a trimis pe baiatul ei (din alta casatorie) sa vada ce vb si ea statea dupa gard la panda.fata nu a stat decat doua ore.dupa vreo trei zile ma pomenesc cu mesaje pe telefonul mamei mele cu fel si fel de injuraturi,fata la fel pe telefonul ei,chiar amenintari ca sa nu mai vina i vizita niciodata pe acolo.am luat legatura cu fostu sot si iam spus de toata treaba si mi-a spus ca nu are ce sa-i faca ca asa e ea nebuna ca si el are viata de caine cu ea,gasindusi leacu in bautura.acum recent si-a facut mai multe iduri de fb pe numele sotului ei si mi-a cautat toata familia,le-a lasat mesaje copiilor ca taicasu nu ia recunoscut niciodata,ca ea a luat barbat fara copii si f multe injurii la adresa mea si-a copiilor,am incercat sa vb din nou cu fostul sot si a raspuns ea iar si ma injurat si chiar mia scris pe net ca daca indraznesc copii sa vina la ei vreodata ea e sefa si il pune pe fiusu sai bata si ca ea conduce gandirea lu barbatasu si nimeni nu are acces fara stiinta ei in viata lui.deci vin si va intreb,ce pot face in cazu de fata ca sa o linistesc pe aceasta femeie si ce pot face copiii mei? va multumesc!
Cel mai recent răspuns: mircea_mircea , utilizator 16:40, 14 Noiembrie 2016
Faceti o plangere la Politie pentru amenintari, injurii

www.avocatnet.ro/content/art...

Nu stiu daca ar mai trebui sa faceti d-voastra ceva in cazul acesta, daca el isi doreste o relatie cu copiii lui, o sa-i caute iar daca e asa subjugat de "nefasta" nu aveti ce face d-voastra, doar daca din altruism vreti sa-l despovarati de ea, lucru cam greu de facut daca motivatia nu vine din partea lui, omul doarme dupa cum si-a asternut.
nu vreau sa-l despovarez:)) probabil ca o merita din plin,pe mine ma framanta doamna lui care nu-mi da pace si insista ca ea e sefa in casa si sa ma duc dracu cu copii mei facandu-ma in fel si chip,iar copii daca ar vrea sa-l vada pe taicasu vreodata nu pot de raul ei.la politie nu ma pot duce ptr ca sunt in austria cu sotu,dar as vrea sa stiu daca pot face un proces civil ptr injurii si defaimare?
Puteti deschide un astfel de proces, vedeti art. 58, 72 Cod civil
multumesc!

Alte discuții în legătură

Redeschidere dosar civil tianacriss tianacriss Buna ziua! am si eu o intrebare:se poate redeschide un dosar de divort in care au fost motivate numai minciuni de pe urma carora am avut de suferit atat eu cat ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutor ! atac2211 atac2211 Bunaziua. Sunt divortat si recasatorit, dar am o problema. Fosta sotie suna mereu la actualul domiciliu, adresand injurii si vb urate atat mie cat si actualei ... (vezi toată discuția)
Situație disperata, fara ajutorul politiei hellboy87 hellboy87 Imi puteti spune va rog cum pot proceda legal in situația următoare: Socrii mei au probleme foarte grave cu vecinii din fața casei, au fost reclamați ... (vezi toată discuția)