avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... redeschidere dosar civil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

redeschidere dosar civil

Buna ziua! am si eu o intrebare:se poate redeschide un dosar de divort in care au fost motivate numai minciuni de pe urma carora am avut de suferit atat eu cat si copiii mei? pot da pe fostul sot la marturie mincinoasa ptr cele declarate in divort? multumesc!
Cel mai recent răspuns: tianacriss , utilizator 17:18, 31 Ianuarie 2017
Puteti formula calea de atac legala daca bineinteles dosarul nu a fost solutionat printr-o hotarare definitiva,Sansele de a avea succes cu o plangere penala sunt practic nule nu rezolvati nimic doar o eventuala pierdere de timp.bani si o sicanare a fostului sot.
divortul l-am terminat demult:)in 1994,am fost de acord ca sa scap mai repede de acea familie care ma umilea si pe copii la fel,dar recasatoridu-se actuala sotie m-a contactat pe mine si copii denigrandu-ne prin cuvintele sotului expuse in dosarul de divort,facand-mi familia in tot felul inclusiv copiii si spunand sotului meu ca am fost o femeie de joasa speta si ca tatal copiiilor nu-i va recunoaste niciodata.distanta,timpul si banii nu m-au facut sa pot reactiona atunci si nici nu m-am asteptat vreodata sa am probleme de genul asta,vazandumi de copii si viata ,dar de vreo 5 ani nu scapam de cosmarul asta.eu am castigat copiii la divort si niciodata nu am fost ajutata de fostul sot sau sa il viziteze macar copiii,dar actualei nici asa nu i-a fost bine.mia trimis mesaje in care spunea ca familia lor nu recunosc copiii si ca ea aluat barbat fara copiii trecand chiar la amenintari ca daca vreodata vin in vizita il pune pe baiatul ei( din alta casatorie) sa ii bata.voiam.toate plecand de la minciunile spuse de fostul sot si mama acestuia care nu m-a suportat ptr ca sa casatorit cu una saraca:) probabil ca ii voi da in judecata ptr calmonie si denigrare,ceva trebuie sa fac ca sa ii linistesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Defaimare si injurii diaroxana diaroxana Buna seara,am si eu o intrebare:ce pot face in cazul in care sotia fostului mi-a denigrat toata familia,trimitandu-mi mesaje pe internet si telefonice in care ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa castig custodia copiilor? ralucadumitrache ralucadumitrache Situatia mea se prezinta in felul urmator: Dupa 9 ani de casatorie si suferinta din cauza agresivitatii sotului am decis sa-l parasesc. Totul s-a produs dupa ... (vezi toată discuția)
Reincredintare minori torela torela buna ziua,ma numesc Torela,am 37 de ani,sa incep in a va spune povestea mea,cam trista,dar va rog sa imi dati un sfat,am fost casatorita 13 ani,din aceasta ... (vezi toată discuția)