avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... plata pentru completare cotizatie-dosar pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

plata pentru completare cotizatie-dosar pensie

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca o persoana poate platii cotizatia pt.completare cotizatie in vederea depunerii dosarului de pensie avand in vedere ca:
-are 58 ani si 25 de ani cotizatie si la acest moment nu este angazat.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Pensie de drept pt anii de munca sau pensie de urmas? ContSters135976 ContSters135976 Buna ziua, soacra mea este nascuta pe data de 1 august 1953 si locuieste la tara. Aprope toata viata ei a lucrat la gradina si nu are pe cartea de munca decat ... (vezi toată discuția)
Stagiul necesar in cazul pensiei de invaliditate nemrodica nemrodica Buna ziua , va rog frumos sa imi spuneti daca fiind bolnava cu dosar medical ma pot pensiona in cazul in care am virsta de 58 de ani si o vechime in munca de ... (vezi toată discuția)
Vechimea pt. pensionare mavrodinioan mavrodinioan Buna ziua ! Va rog sa-mi spuneti daca am numai 10 ani vechime, am varsta de 58 de ani, pot platii anticipat 5 ani vechime sa pot face 15 ani minnimul de ... (vezi toată discuția)