avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Pfa la targuri in tarile ue
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Pfa la targuri in tarile ue

Buna ziua,
As dori sa aflu daca fiind PFA sau II cu activitate de vanzator ambulant de produse alimentare (caen 5610), imi pot desfasura activitatea la targuri inafara României ( Germania , Slovenia, Croatia, Italia).
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: RalucaB22 , utilizator 11:56, 12 Noiembrie 2016
Bineinteles ca da, cu respectarea legislatiei specifice din tara respectiva.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa romanesc cu punct de lucru in italia scarlat_ramona scarlat_ramona Buna ziua, sunt interesata sa deschid un magazin de produse alimentare in Italia, dar firma (PFA) sa o deschid in Romania. As dori sa stiu ce cod CAEN ar ... (vezi toată discuția)
Cod caen produse de patiserie, cafea cristina.00 cristina.00 As dori sa imi dechid un chiosc in care sa vand produse de patiserie, cafea, sucuri, inghetata. ...imi poate spune cineva in ce cod (coduri)caen ma ... (vezi toată discuția)
Proiect student innotech coduri caen gogoserie, clatitarie annval24 annval24 Buna ziua! As dori sa deschid activitate tip clatitarie, gogoserie, ambulant (pe evenimente, targuri) , se poate incadra in codurile CAEN 5610 si 1071? este ... (vezi toată discuția)