avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... CHIRIAS ANL
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

CHIRIAS ANL

in urma cu 2 ani am primit o locuinta ANL.
contractul de inchiriere a fost facut pe numele sotului,de care sunt despartita in fapt.
ma ameninta ca merge la Primarie sa spuna cu nu mai are nevoie de locuinta si sa renunte la contract!
poate face asa ceva?
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 16:36, 30 August 2009
am citit contractul si nu este nici o clauza de cumparare,dar dupa ce sotul meu face 35 de ani poate fi cumparata casa......asta pica din start ca el nu mai sta in casa!
cum as putea face sa trec contractul de inchiriere pe numele meu?
cred ca o vizita impreuna cu actele, la ANL nu v-ar strica. cei de acolo va pot da mai multe lamuriri si sugestii pentru rezolvarea problemei dvs
Poate un divort din vina sotului, care a parasit domiciliul si castigarea apartamentului in instanta de catre sotie care are in ingrijire copilul ar fi o solutie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj si atribuire de locuinta cu chirie anl dany_28 dany_28 Buna ziua, Sunt divortat, am un copil impreuna cu fosta sotie. Divortul s-a finalizat la notariat (de comun acord), copilul ramanand in intretinerea mamei, ... (vezi toată discuția)
Cumparare locuinta cu chirie de la anl ancasiia ancasiia Locuiesc intr-un apartament cu chirie de la ANL si am inteles ca dupa 5 ani se poate cumpara. Problema mea este urmataorea: dosarul de inchiriere a fost facut ... (vezi toată discuția)
Divorț, partaj vio_cris22 vio_cris22 Buna ziua! Locuiesc cu sotul intr un apartament ANL , eu fiind titularul de contract. Intentionez sa divortez dar nu stiu cum va fi cu locuinta , cine are ... (vezi toată discuția)