Buna seara fiul meu in varsta de 23 ani sufera de schizofrenie paranoida timp de 3 ani a a vut certitifcat cu handicap grav cu asistent personal in fiecare an m-a chemat pentru revizuire si al4lea an i-a dat permanent ,intrebarea mea e poate sa il suspende daca i s-a dat permanent ,intreb deoarece dupa moartea mea sa aiba si el un venit ,se poate suspenda sau daca e permanent ,nu se mai poate intampla nimic,astept un raspuns, va multumesc anticipat
buna ziua, referitor la intrebarea dumneavoastra , nu are nici o legatura moartea dumneavoastra cu gradul de handicap sau insotitorul , nu o sa i se suspende, permanent inseamna ca deocamdata no sa mai fie chemat an de an la comisie , lucru care se poate schimba doar daca se vor schimba criterile de incadrare in handicap doar atunci se poate sa fie chemat , asta a fost in legatura cu neclaritate dumneavoastra dar asi dori sa va intreb el de pensie de invaliditate nu beneficiaza ?????? deoarece daca nu are atunci el poate beneficia si de pensie cea ce ar insemna bani in plus