avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie

Desi sotul meu a demisionat in luna mai 2016, am primit in continuare stimulentul de insertie (chiar si luna aceasta, desi copilul a implinit 2 ani in septembrie). Suntem nevoiti sa dam inapoi banutii primiti din septembrie pana acum? Mentionez ca cei de la fortele de munca s-au sesizat abia astazi de aceasta situatie.
Cel mai recent răspuns: AVOCAT GEORGIANA URIAN , Avocat 12:48, 12 Noiembrie 2016
Buna ziua,
Avand in vedere faptul ca sotul dvs. si-a dat demisia, nu este normala plata stimulentului de insertie ulterior acestui moment, sens in care este posibil sa fiti nevoiti sa restituiti sumele incasate din luna mai 2016 pana in prezent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacere contract de munca OOvidiu OOvidiu Buna ziua, Va rog daca puteti sa-mi raspundeti la urmatoarele intrebari: 1.Contractul de munca poate fi incheiat si prin alte mijloace decat cele de comun ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie Karmen B Karmen B Buna ziua. Am nevoie de ajutorul dvs in urmatoarea speta: Sotul a beneficiat de stimulentul de insertie pt copilul minor nascut in aprilie 2015. El a ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie pana la varsta de 3 ani a copilului iolanda15 iolanda15 Buna seara! Va rog sa-mi spuneti, daca fetita mea implineste 2 ani pe 7 octombrie 2014 si eu ma intorc la serviciu cu 62 zile mai devreme, respectiv pe 5 ... (vezi toată discuția)