avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Autorizatia vecinilor pentru construire gard ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Autorizatia vecinilor pentru construire gard imprejmuire

buna.doresc sa aflu ce pot face in urmatorul caz? vreau sa construiesc un gard in jurul casei.Actual nu este nici un gard, Vreau sa-l fac din boltari. cu proiect.,autorizatie de constructie...etc. In primul pas de la primarie cand am fost dupa certificatul de urbanism mi sa spus ca va trebui sa duc si autirizatie de la vecinii. am trei vecini 1 nu vrea sa ma lase, zice ca ai iau din priveliste.iar ceilalti 2 nu pot da de ei pt ca sunt plecati in strainatate. ce pot sa fac? cineva mi-a spus ca pot sa inlocuiesc autorizatia vecinilor cu ridicare topografica, cica nu se poate ca sa nu-ti poti face gard pe propriul teren. astept o indrumare....va multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Noiembrie 2016
ciprianradu, utilizator

Alte discuții în legătură

Constructie gard fara autorizatie raluca_arsenie raluca_arsenie Buna ziua! Sunt proprietara unui teren pe care intentionez sa construiesc o casa. Iata care sunt pasii pe care i-am urmat: 1. am intabulat terenul 2. am ... (vezi toată discuția)
Fereastra cu vedere directa spre ferestrele mele,la mai putin de 190cm de gard pink cat pink cat Buna ziua.Mi-ar fi foarte util un raspuns la o problema prozaica,care ma framanta de vreo doua saptamani... Situatia e cam asa:niste persoane au cumparat o ... (vezi toată discuția)
Constructie gard teren intravilan! doresc sa construiesc un gard ... cosmin30 cosmin30 Constructie gard teren intravilan! Doresc sa construiesc un gard 25 metri fundatie boltari...si 100 metri stalpi cu plasa....cei 125 de metri sunt doar o ... (vezi toată discuția)