avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Transport marfa, acte necesare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Transport marfa, acte necesare

Buna Ma numesc Claudiu si as vrea si eu sa stiu de ce am nevoie pentru transport marfa normala si perisabila in Marea Britanie cu o dubita si remorca inclusiv marfa as vrea sa o procur din Ro sau alt stat. Astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra.:):):)

Alte discuții în legătură

Recuperare tva pt o achizitie din germania m78 m78 Buna Doresc să cumpăr o remorcă din germania de la o firmă pt firma mea din RO si neamțul nu vrea sub nici o forma sa-mi factureze fara tva . Mentionez ... (vezi toată discuția)
Acte danny_boy danny_boy Buna ziua,daca merg cu o dubita sa aduc 500 kg de marfa din Germania in Romania,auto este proprietatea firmei care este si beneficiarul marfii ce acte sunt ... (vezi toată discuția)
Despre contab. primara tornada20 tornada20 buna ziua eu sunt noua prin zona si am citit pe acest site cateva sfaturi utile, multumesc. As avea inca o intrebare, detin un fast food si as vrea sa puin ... (vezi toată discuția)