avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Deschidere firma
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Deschidere firma

Buna ziua.Am un fiu care vrea sa deschida o firma de transport cu un cap tractor.Daca nu detine o proprietate poate sa deschida aceasta firma in casa care locuim proprietar fiind noi parintii. Va rog care sunt pasii de urmat.Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: AVOCAT GEORGIANA URIAN , Avocat 11:51, 13 Noiembrie 2016
Da, se poate sa infiinteze o societate comerciala cu sediul la adresa respectiva.
In acest sens trebuie sa incheie cu dvs. un contract de comodat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot infiinta un srl cu sediul social la domiciliul parintilor mei ? Cezar66 Cezar66 Vreau sa deschid un SRL ,cu sediul social al domiciliului parintilor mei,unde am si eu domiciliul de altfel. Ce acte trebuiesc depuse mai exact pentru a putea ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat fără obligații financiare Mihai 2008 Mihai 2008 Buna ziua, am fost administratorii unei societăți comerciale ( eu și soția mea) înființată ca având sediul la casa de la sat proprietate personală și ... (vezi toată discuția)
Sediu srl florink florink buna seara! as avea o intrebare... Eu inca locuiesc inca cu parintii intr-un apartament cu 2 camere. Mama are pe adresa actuala o autorizatie de PFA; ... (vezi toată discuția)