avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Trebuie firma sau nu?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Trebuie firma sau nu?

Detin o autoutilitara de 3,5 t, am permis categoria B , as dori sa stiu ce acte imi trebuie pentru a efectua transport marfa intern la diferite firme contracost si daca imi trebuie firma pentru asa ceva.
*Sau cum as putea cel mai simplu sa fac acest lucru si sa fie legal.
Cel mai recent răspuns: Irina Pricop , Consilier juridic 10:12, 15 Noiembrie 2016
va trebui sa emiteti factura; in opinia mea, va trebuie ori PFA ori SRL; e mai ieftin PFA; apoi incheiat contract de comodat/inchiriere pe masina (pt folosinta) ca sa va puteti deconta cheltuielile cu aceasta, asigurari, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat auto retauto_giany retauto_giany Bună ziua, doresc să obțin un răspuns legal în privința legalității contractului de comodat auto intre autoutilitara (duba) max autoriz 3,5 t ... (vezi toată discuția)
Licenta transport marfa pt autoutilitara de 3,5 tone?! Alexandracatalina1990 Alexandracatalina1990 Buna ziua! Infiintez zilele acestea un srl care se va ocupa in principal de relocari/mutari de locuinte , dar si transport de diverse obiecte, marfa la cererea ... (vezi toată discuția)
Autoutilitara primita in folosinta - ce fel de contract se poate incheia, sa pot decuce cheltuielile de transport? Silvia Monica Silvia Monica Buna ziua. Am primit o autoutilitara spre folosinta, de la alta firma (inregistrata pe firma respectiva), pentru desfasurarea propriei activitati a firmei ... (vezi toată discuția)