avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Cumparare auto de la firma radiata
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Cumparare auto de la firma radiata

Buna! Doresc sa cumpar un autoturism care este inmatriculat pe o firma care o fost radiata. Intrebarea mea este cum pot sal inmatriculez pe numele meu, persoana fizica, si ce acte am nevoie?
Cel mai recent răspuns: Csongi9012 , utilizator 18:51, 14 Noiembrie 2016
Nu aveti hotararea de repartizare a activelor ramase dupa radierea firmei, catre asociat? Acolo e precizat ce s-a intamplat cu auto si de la cine puteti cumpara.
Din pacate nu..firma in 2011 apare radiata prin lichidare...si nu stiu la cine sa ma duc pentru rezolvarea actelor. Din cate am inteles de la un contabil ca numa prin executari judecatoresti se poate inmatricula autoturismul...nici nu stiu daca firma mai are datorii sau nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Patrimoniul firmei radiate PANFILE CONSTANTA PANFILE CONSTANTA Am avut o firma care a fost radiata in luna aprilie 2013. Firma a ramas cu un autoturism achizitionat in 1994,amortizat total. Acum doresc sa o duc la fier ... (vezi toată discuția)
Repartizarea activelor in cazul radierii katia29 katia29 Sunt in etapa a 2-a pentru radierea unui SRL cu asociat unic si nu stiu cum sa formulez hotararea adunarii generale de repartizare a activelor, dat fiind ca ... (vezi toată discuția)
Recuperare numere de inmatriculare de la noul proprietar zaris zaris Buna ziua. In luna august 2008 am vandut masina unei firme de intermediere auto, am incheiat contract de V-C si am radiat masina de la Administratia ... (vezi toată discuția)