avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Publicare informatii emise de primarie
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Publicare informatii emise de primarie

Buna ziua! Am o agentie de publicitate si realizez o publicatie care contine diferite informatii, ofertele unor firme, date de contact. As vrea sa public si unele informatii emise de primaria orasului unde apare publicatia. Intrebarea mea este daca am nevoie de un acord din partea primariei sau este suficient sa preiau acele informatii de pe site-ul oficial al primariei si sa precizez sursa, data accesarii etc.? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: alex_16mai , utilizator 10:32, 31 August 2009
Normal fiind informatii facute publice prin site-ul autoritatii ,ar fi suficient precizarea sursei.
Pe de alta parte avand in vedere multitudinea de informatii,probate sau nu,este de preferat ,pentru indepartarea unor eventuale situatii neplacute cauzate de preluarea de date mai mult sau mai putin reale,este de preferat sa detineti un acord in forma scrisa ,care sa va exonereze de eventuale consecinte ca urmare a mentionarii de date preluate de pe site-ul primarie.O informare prealabila nu poate dauna,mai mult va puteti convinge de interesul,profesionalismul reprezentantilor primariei.
va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi de autor abserban abserban In ce masura prealuarea de informatii de pe site-uri de internet incalca legea drepturilor de autor ? Sa zicem ca vreau sa preiau anunturi publicate pe alt ... (vezi toată discuția)
Violarea intimitatii amadeutza amadeutza Buna ziua, as dori sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea chestiune: Eu posed un calculator personal cu o conexiune la internet , la o retea de cartier. Am ... (vezi toată discuția)
Violarea intimitatii UltraMaster UltraMaster Buna seara, Recent mi-a fost violata intimitatea prin furtul de pe cardul telefonului a unor date cu caracter personal. Ulterior a fost postat pe Youtube un ... (vezi toată discuția)