buna seara sa va spun povestea... parinti mei au primit o bucata de pamant din partea bunicilor mei de pe mama prin urmare ei si-au cladit o casa unde sa ne creasca din casnicia lor au fost 2 copii eu si sora mea la varsta de 2 ani cat aveam eu mama a murit si a ramas tata iar ani mai tarziu tatal meu sa recasatorit cu o femeie care avea deja un baiat cu altcineva si au mai facut impreuna o fata. in momentul de fata fata lor a murit la fel si ambi parinti dar acum sotul surori vitrege a zis ca el are drepturi acolo. ce este corect sa fac avand in vedere ca actele sunt p numele bunicilor mei din partea mamei.
Cel mai corect este sa dezbateti succesiunea de pe urma bunicilor si a mamei.
”Sotul surorii vitrege” are dreptul la mostenire numai dupa sotia lui decedata, in calitate de sot supravietuitor. ”Sora Vitrega” il mosteneste doar pe tatal ei (adica si al dvs.) , iar el la randul lui v-a mosteni o parte destul de mica de pe urma mamei dvs. in calitate de sot supravietuitor.
Mostenire surori
mirclau
buna ziua
nici nu stiu cum sa incep dar incerc in speranta ca ma veti intelege,bunicul meu din partea tatalui a primit de la parinti mostenire o casa,bunicul ... (vezi toată discuția)