avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Extras CF - problema notar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Extras CF - problema notar

Buna ziua.
Doresc sa achizitionez un apartament prin prima casa si am solicitat notarului, la care am incheiat si promisiunea bilaterala si 3 acte aditionale, sa inscrie ultimul act aditional in cartea funciara (celelalte au fost inscrise).
De 2 saptamani ma tot amana si imi spune ca inca nu a venit actul, fel de fel de scuze...desi termenul e de 3 zile lucratoare. Banca ma preseaza sa aduc extrasul cf pentru a putea trimite dosarul la fondul national de garantare, iar aditionalul imi expira in curand.
La fel am patit cu notarul si atunci cand mi-a dat actele de la apartament, m-a amanat foarte mult si se contrazicea notarul cu secretara.
Va rog sa imi dati un sfat, cum sa procedez?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:48, 15 Noiembrie 2016
Sa va prezentati personal la OCPI sa ridicati extrasul
nu prea avem ce sa va sfatuim sa faceti decat sa mergeti la notar si sa solicitati extrasul.....daca sunteti din Bucuresti, Cartea Funciara nu a lucrat o saptamana.
Din cate stiu extrasul cf de autentificare poate fi solicitat si ridicat doar de catre un notar. Stiu ca nu a lucrat oficiul cadastral dar asta s-a intamplat 3 zile saptamana trecuta, solicitarea am facut-o eu la notar pe data de 31.10. Este neserios cabinetul notarial si ma amana foarte mult... Multumesc pentru raspunsuri!
Ultima modificare: Marți, 15 Noiembrie 2016
petrutjim, utilizator
Alegerea notarului sau a avocatului sau al oricarui liber profsionist va apartine....
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru a urgenta obtinerea documentului,adresati-va personal registratorului sef al ocpi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promisiune de cumpărare imobil prin plata unei creanțe. aqua regia aqua regia Am incheiat o promisiune bilaterala de vanzare-cumparare pentru un apartament la un pret bun. Apartamentul era ipotecat in baza unei creante detinute de ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren intravilan karina silvia karina silvia cum pot fi sigura ca acelasi teren nu a mai fost obiectul unui precontract si la altii ? la notariat se poate vedea daca un teren a mai fost vandut ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren extravilan sau intravilan? micron micron Buna ziua, Vreau sa va adresez urmatoarea intrebare. Doresc sa cumpar un teren care a fost trecut din extravilan in intravilan (cel putin asa sustine ... (vezi toată discuția)