avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie pt cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie pt cresterea copilului

sotul meu este in concediu pt cresterea copilului incepand cu data de 25 iulie ,iar eu am ramas fara loc de munca din 25 august,mai exact mi-am dat demisia ,in cazul acesta mai primeste sotul indemnizatia?
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 08:31, 31 August 2009
Bineinteles. Faptul ca dumneavoastra nu mai munciti nu influenteaza plata indemnizatiei catre sot.
Sotul beneficiaza, in continuare, de prevedrie O.U.G.nr.148/2005! Nu trebuie sa va faceti probleme!
Nu are nicio legătură acest aspect în acordarea indemnizatiei de crestere a copilului sotului dv. Sotului i s-a acordat acest drept pentru ca a facut dovada indeplinirii conditiilor prevăzute de lege şi pentru că el a cerut-o şi nu dv. ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere bebe 2 cristeo cristeo Buna seara. Am un bebe de 1 an si 4 luni si as vrea sa raman insarcinata din nou. Spuneti-mi va rog, daca bebe 2 se naste la o luna dupa ce bebe 1 implineste 2 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului, 85% din care salar vr_anca vr_anca Buna ziua! Va rog, daca se poate, sa-mi oferiti o informatie. In data de 14.03.2006 am nascut primul copil, situatie in care am intrat in concediu de crestere ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Matei Eugen Marius Matei Eugen Marius O tanara , care nu a muncit nicioadata in situatia in care va naste un copil va primi indemnizatia pentru cresterea copilului? (vezi toată discuția)