avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Transfer pensie de urmas din Italia in Romania
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Transfer pensie de urmas din Italia in Romania

Am dubla cetatenie.Am pensie de munca in Romania si pensie de urmas in Italia.Vreau sa stiu daca pot transfera definitiv pensia din Italia(vreau sa lichidez tot si sa ma stabilesc definitiv aici , fiind vaduva si nemaiavand pe nimeni acolo)si daca acest lucru afecteaza in vreun fel pensia de munca din Romania.Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Pensie urmaș din italia Felicia66 Felicia66 Bună seara! Eu am pensie de urmaș din Italia dar de anul trecut locuiesc în România. În Italia am casa unde am și domiciliul. Vreau sa vând casa și sa ... (vezi toată discuția)
pensie de urmas pt copii cu cetatenie franceza maria_iv maria_iv Revin cu urmatoarea intrebare: Copiii cu cetatenie franceza al căror tata a fost pensionar al statului roman pot beneficia de pensie de urmas dupa decesul ... (vezi toată discuția)
Si pensie si contract munca in tari diferite iuliaiuliam iuliaiuliam buna ziua. mama mea are pensie pe caz de boala in romania. acum este in italia si ma intreb daca isi poate face contract de munca acolo, in timp ce primeste si ... (vezi toată discuția)