avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... si pensie si contract munca in tari diferite
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

si pensie si contract munca in tari diferite

buna ziua. mama mea are pensie pe caz de boala in romania. acum este in italia si ma intreb daca isi poate face contract de munca acolo, in timp ce primeste si pensia in romania.va rog ajutati-ma . multumesc mult
Ultima modificare: Marți, 2 Februarie 2010
iuliaiuliam, utilizator
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 12:26, 2 Februarie 2010
din ceea ce stiu plecata din tara fiind mama dvs. ar putea pierde pensia pe caz de boala!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie sa restituie pensia de boala? cosmi24 cosmi24 mama mea a iesit la pensie de boala pe drept... are hepatita c si diabet....vrea sa plece sa lucreze in Italia unde va avea contract de munca...vreau sa stiu ... (vezi toată discuția)
Divort ContSters265930 ContSters265930 Buna ziua. As vrea sa va spun pe scurt problema mea. Sunt casatorita in Romania, dar cu domiciliul acum in Italia, pentru ca sotul are rezidenta permanenta ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere teodor_stefan teodor_stefan Buna ziua! Situatia mea este urmatoarea: parintii mei sunt divortati, tatal meu este plecat de cativa ani in Italia, unde munceste in constructii si castiga ... (vezi toată discuția)