avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1665 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Taxe, impozite si alte probleme de ... Pensie urmaș din Italia
Discuție deschisă în Taxe, impozite si alte probleme de afaceri

Pensie urmaș din Italia

Bună seara! Eu am pensie de urmaș din Italia dar de anul trecut locuiesc în România. În Italia am casa unde am și domiciliul. Vreau sa vând casa și sa ma stabilesc definitiv în România. Întrebarea mea este:voi continua sa plătesc acolo impozitul pe venit? In Romania este mai mic impozitul? Pot transfera pensia de urmaș în România unde am domiciliul? Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Pensia de urmas (vaduva)după soțul decedat Panorica Panorica Bună seara ,cum pot transfera pensia de urmas din Italia (soțul Italian, decedat),în România, într ucat vreau sa mă retrag în tara. Cum se va ... (vezi toată discuția)
Transfer pensie de urmas din italia in romania marianabratu marianabratu Am dubla cetatenie.Am pensie de munca in Romania si pensie de urmas in Italia.Vreau sa stiu daca pot transfera definitiv pensia din Italia(vreau sa lichidez ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara dandascalu44 dandascalu44 buna seara, exista o hatarare definitiva de stabilire a penseiei alimentare catre un minor, din anul 2009, in cuantum de 160 lei, minimul pe economie la data ... (vezi toată discuția)