Buna ziua,
Incep prin a descrie cat mai pe scurt situatia mea :
Am prestat servicii pentru o anumita firma, am emis factura urmata de deviz de lucrari. Acestea au fost semnate si acceptate numai ca nu au fost achitate nici dupa 90 de zile de la data scadenta. Am facut somatie, apoi am mers in instanta si am cerut ordonanta de plata OUG 119/2007 / art.1014 CPC ş.u. Am castigat si am mers la un executor. Acesta a blocat conturile debitorului, dar nu am gasit nici un ban. Respectivul a deschis intre timp alt cont la alta banca si a reusit sa isi incaseze din facturi acolo pana l-am blocat si pe acesta.
Din mai multe cercetari am aflat ca nu sunt singurul care are bani de recuperat. Administratorul si-ar fi mutat din contracte pe alta firma, si de aceasta nu il mai intereseaza. Efectiv a sustras banii si i-a folosit dupa bunul plac.
Mai am de recuperat 40000 lei, dar am aflat ca sunt mult mai multi si prejudiciul ajunge undeva la 400 000 euro !.
Va rog sa ma indrumati cu ce as mai putea face . Pot sa ii fac o plangere penala pentru inselaciune administratorului si firmei ?
Va multumesc.