avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... încercare de înşelăciune imobiliară
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

încercare de înşelăciune imobiliară

Eu şi fratele meu am moştenit un apartament de la o mătuşă, avem părţi egale. El a încercat să-mi ofere 100 euro/lună chirie (am păstrat mailul) pentru partea mea de chirie cuvenită. L-am refuzat.Acum am închiriat apartamentul cu 480 Euro, luăm 240 euro fiecare, cu contract. Deci el a încercat să mă înşele cu 140 euro/lună. Este această încercare de înşelăciune imobiliară legală? Tentativa de înşelăciune nu se pedepseşte şi legal?
Ultima modificare: Marți, 15 Noiembrie 2016
Vladimir1971, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cris1971 , utilizator 21:47, 15 Noiembrie 2016
Cand sunt probleme de acest gen ,nu este v orba de inselaciune. Solutia este partajul imobilului , ori vanzarea prin buna invoiala si impartirea contravalorii acestuia.
Nu este inselaciune, a vrut omul sa faca o afacere, o negociere in interesul lui, care nu i-a tinut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atribuirea unui apartament mostenit Vladimir44 Vladimir44 Eu şi fratele meu am moştenit un apartament de la o mătuşă, avem fiecare jumătate şi suntem în indiviziune. Dorim să vindem cât mai repede, în mai ... (vezi toată discuția)
"urmatorul pas"...cu banca ! cosovi cosovi buna seara si La multi ani ! in ianuarie 2008 ne-am cumparat un apartament prin credit imobiliar pe o perioada de 30 ani cu ipoteca pe apartamentul cumparat . ... (vezi toată discuția)
Cred că am semnat un fals contract de vizionare. ce șanse avem să ne recuperăm comisionul plătit? Gabriel Anton Gabriel Anton Salutare tuturor! Încerc sa prezint pe scurt o problema. Pe data de 15.09.2017 am găsit un apartament pentru închiriere la prețul de 280 de euro. Acel ... (vezi toată discuția)