avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ani de vechime!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ani de vechime!

Buna ziua va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi. Mama mea a lucrat la o societate din jud. Teleorman in perioada 1973-1974 si 1981-1984, cu contract. Acum firma nu mai exista.Intrebarea mea este unde se poate adresa pentru a recupera acesti ani,care nu sunt trecuti in cartea de munca?Precizez ca fara acestia nu poate inca iesi la pensie. Multumesc anticipat!

P.S Arhivele Nationale teleorman spun ca nu detin nimic in legatura cu firma respectiva insa exista un lichidator Dimofte IPURL care ar avea in "grija" arhivele de acolo insa dansul spune ca au luat foc sau ceva de genul...
Ultima modificare: Marți, 15 Noiembrie 2016
bondaru18, utilizator
Cel mai recent răspuns: bondaru18 , utilizator 12:52, 16 Noiembrie 2016
1. Detinatorul legal al arhivei a facut dovada ca arhiva a fost distrusa ?

2. O posibilitate ar fi promovarea unei actiuni in instanta pentru reconstituirea vechimii in munca.
freeelis a scris:

1. Detinatorul legal al arhivei a facut dovada ca arhiva a fost distrusa ?

2. O posibilitate ar fi promovarea unei actiuni in instanta pentru reconstituirea vechimii in munca.

1.Noua nu, alte informatii nu detin...
2. Daca sunteti amabil/a pe cine sau cum se procedeaza "promovarea in instanta" pentru reconstituirea anilor de vechime?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua ! care este procedura prin care aș putea intra în ... emil.calarasu emil.calarasu Bună ziua ! Care este procedura prin care aș putea intra în posesia unei adeverințe cu salariul și sporurile primite ce nu au fost menționate în cartea ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața ! În urma unor lungi investigații, am primit ... emil.calarasu emil.calarasu Bună dimineața ! În urma unor lungi investigații, am primit un răspuns oficial din partea Biroului Județean Teleorman al Arhivelor Naționale legat de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am lucrat le cch giurgiu ca economist stagiar în ... Marusec Marusec Buna ziua, am lucrat le CCH Giurgiu ca economist stagiar în perioada 1984 - 1987. În august 1986 am fost detașată la o instituție din București unde ... (vezi toată discuția)