avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună dimineața ! În urma unor lungi investigații, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună dimineața ! În urma unor lungi investigații, am primit ...

Bună dimineața !
În urma unor lungi investigații, am primit un răspuns oficial din partea Biroului Județean Teleorman al Arhivelor Naționale legat de deținătorul legal al arhivei salariale ale unei întreprinderi care nu mai există. În decurs de 5 luni i-am adresat acestui lichidator judiciar 2 cereri pentru eliberarea unei adeverințe salariale (salarii și sporuri) dar nu am primit niciun răspuns până acum și nici telefonic nu poate fi contactat. Este vorba despre "Dimofte IPURL". Ce posibilități credeți că aș mai avea să intru în posesia acelei adeverințe ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:09, 7 Aprilie 2021
Fie sesizati ITM-ul, fie acționați in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua ! care este procedura prin care aș putea intra în ... emil.calarasu emil.calarasu Bună ziua ! Care este procedura prin care aș putea intra în posesia unei adeverințe cu salariul și sporurile primite ce nu au fost menționate în cartea ... (vezi toată discuția)
Lichidatorul nu imi elibereaza adeverinta!!! de ce? cami_30hu cami_30hu Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Dupa indelungi cautari am aflat ca arhivele cuprinzand statele de plata ale Uzinei Textile Botosani se afla la lichidatorul ... (vezi toată discuția)
Adeverinte grupa si sporuri gina2010 gina2010 Buna dimineata, cum poate un salariat sa obtina adeverintele aferente perioadelor in care s-a incadrat in grupa II , pana in aprilie 2001, daca societatile ... (vezi toată discuția)