avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Arhivele de personal S.C. FORTUS S.A. Iași
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Arhivele de personal S.C. FORTUS S.A. Iași

Unde se regăsesc arhivele de personal ale S.C. FORTUS S.A. Iași, pentru a solicita o adeverință referitoare la sporurile salariale?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:03, 7 Noiembrie 2024
Luati legatura cu lichidatorul judiciar SP „Mures Insolvency" SPRL
[ link extern ] /
Mulțumesc frumos!
Cum scot adeverință de grupa de la Sc fortus Iasi
Aveți un răspuns deja postat pentru lichidator.
Arhivele de personal ale S.C. FORTUS S.A. Iași, pentru obținerea unei adeverințe referitoare la sporurile salariale, sunt, cel mai probabil, preluate de către o instituție arhivistică publică, cum ar fi Casa Județeană de Pensii Iași sau Arhivele Naționale ale României, Direcția Județeană Iași.
Pentru a obține informația exactă și a solicita adeverința necesară, recomand sa contactați Casa Județeană de Pensii Iași:În multe cazuri, dosarele de personal ale firmelor intrate în insolvență sau lichidare sunt transferate către Casa Județeană de Pensii, în special pentru stabilirea drepturilor de pensie.
Date de contact: Casa Județeană de Pensii Iași, Strada Anastasie Panu nr. 1B, Iași, telefon: 0232 263 528.
Ultima modificare: Joi, 7 Noiembrie 2024
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Adeverinta cu grupa de munca, ore de noapte si vechime. nandor123 nandor123 Buna ziua, Va rog, daca ma puteti ajuta cu urmatoarea problema: Am nevoie de adeverinte care sa contina vechimea in munca, ore de noapte, grupa de munca... ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, tatal meu urmeaza sa se pensioneze si are nevoie de ... anttony anttony Buna ziua, Tatal meu urmeaza sa se pensioneze si are nevoie de adeverinte de vechime de la mai multe societati la care a lucrat in trecut (intre anii ... (vezi toată discuția)