avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Unde se gasesc arhivele icsap din IAȘI??Mulțumesc ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Unde se gasesc arhivele icsap din IAȘI??Mulțumesc mult..

Unde se gasesc arhivele icsap din IAȘI??Mulțumesc mult..
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:22, 18 Ianuarie 2023
Vedeti daca stiu cei de la Serviciului Judeţean Iaşi al Arhivelor Naţionale :

Adresa: B-dul Carol I nr. 26, Iaşi, jud. Iaşi
Telefon: 0232/307.901 (secretariat), 0232/307.902 (relații cu publicul), 0232/307.900 (șeful serviciului)
Fax: 0232/267.635
E-mail: iasi@arhivelenationale.ro

sau

SC Gastrocom SA (fosta ICSAP Iasi) care a fuzionat cu S.C. GASTROINVEST S.A. laşi.
Bună ziua sunt Ana din Dâmbovița puteti sa î-mi dati un sfat unde as putea gasi arhiva de la fabrica de perdele Pașcani județul Iași am lucrat in perioada 1985-1987 nu reușesc să găsesc. Vă mulțumesc frumos.
Întrebați aici
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere info arhiva cornel-matei cornel-matei buna ziua, incerc sa ajut o persoana sa-si recupereze cartea de munca, ce a lucrat in 1989 la ALH Iasi - Baraj Pascani; exact asa mi-a transmis ca se numea ... (vezi toată discuția)
Vechime de munca Paula53 Paula53 Unde pot gasi arhivele am.lucrat în Iași din 1985 asta 2000 la aprozar cum se chema inainte ILF si dupa aceia sa facut ICSLF nimeni nu poate sami zică unde ... (vezi toată discuția)
Caut adresa trustul instalatii montaje iasi strug strug Sunt Ion și m-am apucat sa imi strang actele pt pensie si nu gasesc nicaieri un nr de telefon sau o adresa a Trustului Instalatii Montaj din Iasi, Sant. 3 ... (vezi toată discuția)