avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Pot beneficia la dreptul la pensie de urmas in urma ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Pot beneficia la dreptul la pensie de urmas in urma decesului unui functionar public?

Buna ziua , am varsta de 34 ani si sunt incadrat in Administratia Financiara de 9 ani fara intrerupere, dupa decesul tatalui meu care era angajat tot in Administratia Financiara de mai multi ani, pot beneficia conform Legii 188/1999 art.40, alin 1 si 2, actializata pe 2016 dreptul la pensie de urmas ?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 17:06, 16 Noiembrie 2016
Din moment ce dvs. realizati venituri, sunteti apt/apta de munca, nu puteti beneficia de pensie de urmas.
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas pentru casnica anitzaa anitzaa Buna ziua, mama mea este nascuta in 1956 si a fost casnica toata viata. Pana in 2012 a fost in intretinerea tatalui meu care era pensionar. In 2012 tata a ... (vezi toată discuția)
Pensionare badescucorina badescucorina tatal meu este decedat de 4 ani ,a beneficiat de pensie pe caz de boala pana in ziua decesului,in urma lui a ramas un minor care beneficiaza de o pensie de ... (vezi toată discuția)
Salariu sau pensie? AllyD AllyD Tatal meu a fost diagnosticat recent cu tumoare cerebrala, iar decesul poate surveni in orice moment. Are varsta de 62 de ani si este salariat. In ultimele 3 ... (vezi toată discuția)