avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie si primirea lichidarii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie si primirea lichidarii

Buna ziua,
De curand mi-am dat demisia de la vechiul loc de munca. Acolo primeam salariul prin intermediul unui card bancar.
De la ei mai am de luat niste bani reprezentand lichidarea.
As dori sa va intreb, dat find faptul ca exista posibilitatea ca pana la data la care voi primi lichidarea, sa-mi fie inchis contul la banca respectiva, daca pot solicita ca acei bani sa-mi fie dati "in mana", sa nu-mi mai fie virati in cont.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 11:05, 17 Noiembrie 2016
Contul de card nu il poate inchide decat titularul. Aveti posibilitatea sa il lasati deschis pana va sunt viratii banii si apoi sa il inchideti sau sa solicitati printr-o cerere inregistrata sa va dea banii din casierie intrucat ati inchis contul.
Puteti solicita plata salariului cash, intrucat plata prin viramnet bancar nu este obligatorie.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Noiembrie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic
Va multumesc pentru raspunsuri.
Stiu ca doar eu, ca si titular pot inchide contul, insa, eu vreau ca acesti bani, sa nu-mi fie virati pe card, in cont. As vrea sa-i iau cash.
Imi puteti spune cum sa procedez, adica le trimit o solicitare prin care cer eliberarea sumei prin casierie?
Aceasta solicitare trebuie trimisa sub forma de scrisoare, prin intermediul unui curier, sau se poate trimite prin e-mail?
Inca o data va multumesc pentru amabilitatea!
O puteti face prin orice forma de comunicare rapida, verbal sau scris. Telefonic sau prin email, fax, etc.
Important este sa ii instiintati ca doriti banii din casierie si nu in card.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont neinchis la banca crys1976 crys1976 Buna . Ma cheama Cristi si am o mica problema cu banca . An 2006 firma la care am lucrat m_ia facut card la Banca pt. a incasa salariul. An 2007 am plecat in ... (vezi toată discuția)
Alocatia pentru copii luana30 luana30 va rog daca se poate sa imi dea cineva un raspuns! am alocatia baiatului de 6 ani in banca nu am ridicat-o niciodata,si cand am fost sa o ridic mi s-a spus ca ... (vezi toată discuția)
Plata ramburs cont colector micky81bv micky81bv buna ziua apelez la bunavointa Dvs pt a mai avea o opinie in plus am o factura de la un furnizor de 6000 ron. am platit cash 3000, pt care am primit si ... (vezi toată discuția)