avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Asociatie de dezvoltare intercomunitare
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Asociatie de dezvoltare intercomunitare

Poate finanta un ADI, din venituri provedite din cotizatii de la unitatile administrativ-teritoriale membre, o alta asociatie de drept privat cu fonduri nerambursabile pentru achizitii de bunuri/utilaje necesare unor activitati productive aducatoare de profit!! Astept un raspuns competent, pentru ca..........#-o
Cel mai recent răspuns: zsolt-vizi , utilizator 07:58, 14 Octombrie 2017
poate face orice doreste cu banul public, caci nimeni nu-i opreste. Sed lex!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene nerambursabile pentru fabricarea mobilei? claudiu013196 claudiu013196 Salutare, am si eu o intrebare in legatura cu fondurile astea nerambursabile As vrea sa imi fac o firma pentru fabricarea mobilei din lemn masiv . Am ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene HalatiuMaria HalatiuMaria Buna ziua.As vrea sa infiintez o firma proprie si nu stiu procedurile prin care se pot primi fonduri europene nerambursabile.Ma poate ajuta cineva? (vezi toată discuția)
Consultanta accesare fonduri europene / masura 121 Mirela Angela Seffer Mirela Angela Seffer Prin Masura 121 „Modernizarea exploatatiilor agricole” se acorda fonduri europene pentru: introducerea de tehnologii si procedee noi, ... (vezi toată discuția)