avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Continuare CIC din strainatate in tara
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Continuare CIC din strainatate in tara

Buna seara,

Sotia mea a nascut in strainatate, in prezent se afla de 4 luni in CIC si as dori sa stiu daca la intoarcerea in tara, poate continua CIC cu primirea Indemnizatiei pana la implinirea varstei de 2 ani.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Suma suplimentara suprapunere nasteri adelaneagoe adelaneagoe Buna seara, va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie: -primul copil s-a nascut pe 18.02.2015 -am optat pt CIC de 1 an -am beneficiat de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie cic Rana Rana Buna ziua, In cazul in care o mamica se intoarce mai devreme din CIC cu cateva luni inainte de implinire un an copil ( optand pt un an ) si solicita ... (vezi toată discuția)
Re-intrare in cic oanavaciu oanavaciu Buna ziua, ce se intampla in urmatoarea situatie: 1. o salariata care a fost in CIC s-a intors la lucru in momentul in care copilul a implinit 1 an. 2. se ... (vezi toată discuția)