avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Intrarea în legalitate constructie fara autorizatie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Intrarea în legalitate constructie fara autorizatie

Salut,am cumpărat o casă la roșu cu autorizația de construcție expirata și cu mici modificări la proiectul inițial,m- i sa spus că trebuie să intrăm în legalitate asta înseamnă amenda și luarea de la început,daca puteți să-mi spuneți cât este amenda pentru asta,am înțeles că s crescut mult.Mulțumesc
Nu veti plati amenda daca ceea ce s-a construit pana acum a fost in baza autorizatiei. Solicitati primariei prelungirea autorizatiei si continuati constructia Daca nu primiti, veti formua actiune pentru accesiune in instanta pentru a se constata dreptul de proprietate asupra constructiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare casa autorizatie constructie expirata ile@n@ ile@n@ Buna ziua Va rog sa-mi spuneti ce variante am sa cumpar o casa neintabulata ,cu autorizatie de constructie expirata .Exista vreo varianta legala,ca sa o pot ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie necasara sau nu? flory_vladeanu flory_vladeanu Buna ziua. Ma aflu in urmatoarea situatie.. Construiesc o casa din 2004, autorizatie de constructie a expirat, am fost la Inspectoratul de Stat in ... (vezi toată discuția)
Proprietate moștenită de la tată și bunici, fiind în coproprietate cu alte rude (veri, mătuși): construcții+teren im82 im82 Bună dimineața, Ref. la o proprietate moștenită de la tată și bunici, fiind în coproprietate cu alte rude (veri, mătuși), construcții+teren ... (vezi toată discuția)