avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie anticipata partiala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie anticipata partiala

Buna ziua,
La pensionarii din invatamant cu pensie anticipata partiala care au primit drepturile salariale conform Legii 85/2016 dupa pensionare, se recalculeaza pensia incluzand si aceste venituri?
Daca da, ce trebuie facut?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 15:29, 17 Noiembrie 2016
Drepturile restante vor intra in calculul pensiei in momentul in care treceti la pensie de limita de varsta.
Atunci veti depune la casa locala o cerere de recalculare insotita de o adeverinta de la angajator, de un cupon de pensie si o copie dupa C.I.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare daena daena Sunt pensionar la limita de varsta ,dar ca majoritatea pensionarilor m-am angajat si am lucrat 5 ani dupa pensionare la angajatori privati.Mi se recalculeaza ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie dupa reangajare marinpreda marinpreda Dupa iesirea la pensie m-am reangajat. Cum se recalculeaza pensia in aceste conditii?:justcuz: (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiei anticipate partiale la implinirea varstei legale de pensionare gabros98 gabros98 Am lucrat in invatamantul superior in perioada cand au fost taiate salariile cu 25%. Dupa ce am iesit anticipat la pensie, in baza unei hotarari guvernamentale ... (vezi toată discuția)