avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Solicitari Cheltuieli de judecata dupa proces
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Solicitari Cheltuieli de judecata dupa proces

Impotriva unei persoane fizice s-a depus un denunt de luare de mit in 2015. Fapta s-a clasat de catre procuror si prim-procuror, pe motiv ca nu a existat, dar denuntatorul a inaintat in instanta plangere impotriva solutiei procurilor, finalizata cu hotararea instantei tot ca fapta nu exista.
Persoana denuntata a fost reprezentata in instanta de un avocat caruia i-a achitat un onorariu, dar la momentul procesului nu a solicitat plata cheltuielilor de judecata, respectiv a onorariului de avocat achitat.
Avand in vedere ca aceste fapte s-au intamplat in luna oct.2015, se mai pot cere aceste cheltuieli pe cale separata?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Consuela Scarlat , Avocat 14:58, 17 Noiembrie 2016
Da, se pot solicita in interiorul termenului de prescriptie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare cheltuieli de judecata ,pe cale separata ili1 ili1 Buna ziua, In anul 2013 am fost data in judecata ,m-i s-a cerut o suma de bani.O prietena m-i a recomandat un avocat ,din Cluj-Napoca .M-i s-a parut un om de ... (vezi toată discuția)
Onorariu final neachitat marianasandu2000 marianasandu2000 buna ziua ! Am efectuat o expertiza intr-un dosar penal . Am efectuat si depus expertiza, am incasat onorariul provizoriu stabilit , am raspuns la obiectiuni ... (vezi toată discuția)
Onorariu de recuperat a_l_e_x a_l_e_x Buna tuturor, In cursul anului 2009 am efectuat expertizele juridice (constructii) in cateva dosare civile . Instanta fixa un onorariu provizoriu pe care ... (vezi toată discuția)